Oblasti rada

1. Krivično i prekršajno pravo

Naš tim pruža usluge u svim oblastima krivično – pravne materije, odnosno u svojstvu branilaca pruža usluge zastupanja, odbrane i pravne pomoći okrivljenima, kako pred svim domaćim sudovima, tako i našim državljanima u inostranstvu u skladu sa zakonima strane države.

Naš cilj je da ostvarimo najbolje ishode u krivičnom i prekršajnom postupku, kao i u postupku po privrednim prestupima.

Oblasti rada u krivičnom i prekršajnom pravu:

 1. Krivično pravo
 2. Prekršajni postupak
 3. Postupak po privrednim prestupima

2. Poslovno pravo

Prava advokatska kancelarija može postati odlučujući faktor napretka i razvoja vašeg poslovnog potencijala. U današnjem dinamičnom i zahtevnom poslovnom okruženju bavljenje kompanijskim i privrednim pravom može predstavljati izazov za sve učesnike na tržištu kome se može izaći u susret uz pomoć stručnog tima advokata.

S obzirom na kompleksnost ovih oblasti prava, svaki problem sagledavamo iz različitih uglova što nam uvek daje dodatnu prednost i mogućnost da pružimo sveobuhvatan i pragmatičan savet.

Oblasti rada u poslovnom pravu:

 1. Kompanijsko i privredno pravo
 2. Pravo intelektualne svojine
 3. Radno pravo
 4. Poresko pravo

3. Građansko pravo

Naš pristup svakom pitanju iz oblasti Građanskog prava podrazumeva brzinu, inicijativu, posebno poštovanje vaše privatnosti i u skladu sa tim trudimo se da vaš svaki problem rešimo što efikasnije.

Zahvaljujući bogatom radnom iskustvu i procentu uspeha u sporovima, naš advokatski tim u oblasti građanskog prava zasluženo uživa poverenje velikog broja klijenata koji nam se svakodnevno obraćaju sa različitim pravnim pitanjima, tražeći pravne usluge u različitim oblastima građanskog prava.

Oblasti rada u građanskom pravu:

 1. Rešavanje sporova (građanski sudski postupak)
 2. Obligaciono pravo
 3. Porodično pravo
 4. Nasledno pravo
 5. Izvršni postupak

4. Nepokretnosti

Ulaganje u nepokretnosti jedan je od najpopularnijih i najčešćih vidova investiranja u Srbiji. Međutim, da bi takve investicije bile isplative neophodno je da se ostvari veliki broj preduslova.

Zastupamo i savetujemo investitore, građevinske firme, kupce i zakupce nepokretnosti, u svim segmentima njihovih poslovnih poduhvata. Uzimajući u obzir kompleksnost projekata u ovoj oblasti, uspešno kombinujemo znanja našeg tima za najoptimalniju odluku i savet. S tim u vezi i savetujemo klijente od izgradnje pa sve do izrade ugovora radi prodaje ili zakupa navedenih nepokretnosti.

Imajući u vidu određene specifičnosti u vezi sa nepokretnostima, sarađujemo sa renomiranim veštacima, profesorima i iskusnim urbanistima, a sve u cilju pružanja najpotpunije usluge.

5. Upravno pravo

Bavimo se pružanjem usmenih saveta advokata, sastavljanjem svih vrsta akata i zastupanjem u upravnim postupcima pred svim državnim organima (ministarstvima i drugim organima i organizacijama kojima je povereno vršenje javnih ovlašćenja).

Zastupamo pravna i fizička lica pred Upravnim sudom i njegovim odeljenjima, a radi zaštite i ostvarivanja prava stranaka i učesnika u ovakvoj vrsti postupaka ukoliko takva zaštita nije ostvarena u upravnom postupku.

6. Zastupanje pred međunarodnim sudovima i drugim telima

Naša advokatska kancelarija pruža pravne usluge iz oblasti zaštite ljudskih i manjinskih prava kako pred Evropskim sudom za ljudska prava sa sedištem u Strazburu tako i pred svim drugim međunarodnim institucijama čije je nadležnosti naša država prihvatila zaključujući međunarodne ugovore.

U slučaju da Vaša prava niste mogli da ostvarite u Republici Srbiji, zastupamo i savetujemo klijente kako da ostvare svoja prava u skladu sa praksom Evropskog suda za ljudska prava, kao i pred drugim mehanizmima za zaštitu prava u skladu sa medjunarodnim ugovorima koje je zaključila Republika Srbija.

7. Imigraciono pravo i pravo stranaca

Advokatski tim naše kancelarije pruža usluge stranim državljanima i kompanijama povodom velikog spektra pravnih pitanja u Republici Srbiji. Od imigracije i dobijanja boravišne dozvole, upućivanja zaposlenih, kupovina nekretnina, rešavanje personalnog statusa, osnivanje firme do rešavanja sporova.

Usluge naše kancelarije uključuju dobijanje boravišne i radne dozvole za strance u Republici Srbiji, upućivanje zaposlenih na rad u Republiku Srbiju, sticanje i otpust srpskog državljanstva, otvaranje bankovnog računa nerezidenta, savetovanje pri kupovini nekretnina za strance, kao i ostale usluge u vezi s tim.

Potrebna Vam je pomoć u datim oblastima?

Kontaktirajte nas